3.950 μόνιμες προσλήψεις μεχρι το τέλος του 2019 για τα νοσοκομεία, και για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην πρόσληψη 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται οι προσωριμοί πίνακες επιτυχοντων.

2.450 προσλήψεις στην Υγεία

Ο τομέας της Υγείας είναι ο πιο αποδυναμωμένος τα τελευταία χρόνια της κρίσης με το προσωπικό του να έχει μειωθεί σημαντικά λόγω συνταξιοδοτήσεων. Η πρόσληψη νέου προσωπικού είναι επιβεβλημένη καθώς τα νοσοκομεία σε Αθήνα και επαρχεία λειτουργούν για μήνες χωρίς προσωπικό. Ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του υποσχέθηκε ότι οι εκτός από τις προγραμματισμένες από το ΑΣΕΠ προσλήψεις για 1.116 μόνιμες θέσεις στην Υγεια, θα γίνουν περιπου άλλες 1.300 προσλήψεις κυρίως  σε νοσηλευτικό προσωπικό. Συνολικά θα καλυφθούν εντός του 2019, 2.450 θέσεις στην Υγεια για τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας όλης της χώρας. Να υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 2Κ/2019 που έληξε πριν από λίγες μέρες αφορούσε στην πρόσληψη νοσηλευτικού, διοικητικού και παραϊατρικού προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας διευκρίνισε ότι στις 2.450 προσλήψεις στην υγεία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, περιλαμβάνεται και η προκήρυξη 2Κ/2019 για τις 1.116 προσλήψεις στην υγεία για την οποία ήδη έχει ολοκληρωθεί η υποβολή αιτήσεων και η Ανεξάρτητη Αρχη Επιλογής Προσωπικού τις επεξεργάζεται, ώστε να εκδώσει το επόμενο διάστημα τους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων.

Eιδικότητες

Οι ειδικότητες που θα περιλαμβάνονται στη νέα προκήρυξη των 1.300 θέσεων είναι: ΠΕ, ΤΕ Νοσηλευτές, ΠΕ Ακτινοφυσικων, ΠΕ Διαιτολογιας, ΠΕ Διοικητικού, ΤΕ Διατροφής-Διαιτολογιας, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγειάς, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΠΕ Φυσικών Ακτινοφυσικων Ιατρικης, ΠΕ Χημειας-Βιοχημείας-Βιολογίας , ΠΕ Χημικών – Βιοχημικών, ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, ΤΕ Φυσικοθεραπείας, ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, ΔΕ Βοηθών Ακτινολογικών Εργαστηρίων, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών Εργαστηρίων, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων, ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου, ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ΔΕ Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ Υγειονομικού Προσωπικού Ειδικότητας Βοηθών Θαλάμου, ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού Ειδικότητας Μεταφορέων Ασθενών, ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού Ειδικότητας Νοσοκόμων και ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Ειδικότητας Καθαριστών –αστριών. Συμφωνα με πληροφορίες, στα κριτήρια που θα ισχύσουν, δεν θα υπάρχει αυξημενη μοριοδοτηση όπως ισχυε στην προκήρυξη της 2Κ/2019 αλλά θα γίνει με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια που θέτει το ΑΣΕΠ σε όλες τις προκηρύξεις μονιμου προσωπικού. Παράλληλα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου μετάξυ του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλιας και του Πρωθυπουργού, δοθηκε εντολή να ξεκινήσει άμεσα η νέα διαδικασία απόκτησης ειδικότητας μέσα στα νοσοκομεία για τους απόφοιτους των νοσηλευτικών σχολών, προκειμένου κάθε χρόνο περίπου 1.500 επιπλέον νοσηλευτές να είναι επίσης διαθέσιμοι στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

1.500 προσλήψεις στην Ασφάλεια

Επιπλέον ο κ. Πέτσας προανήγγειλε πριν τον πρωθυπουργό ότι δρομολογούνται άμεσα και θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους 1.500 προσλήψεις αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ. Ηδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ετοιμάζουν το φάκελο που θα στειλουν στο ΑΣΕΠ για εγκριση.

Υπολογίζεται ότι αρχές φθιμοπώρου θα έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες και θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων προκειμένουν να ε΄χει ολοκληρωθεί η προσληψη του ενστολου προσωπικού μεχρι το τέλος του έτους. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό θα έχουν οι Έλληνες πολίτες (άνδρες και γυναίκες), που έχουν τα ακόλουθα προσόντα και προϋποθέσεις:  α. Είναι απόφοιτοι Λυκείου ή άλλης ισότιμης Σχολής Εσωτερικού ή Εξωτερικού.  β. Δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους. γ. Έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τη σωματική ικανότητα των υποψηφίων Δοκίμων Αστυφυλάκων και να μην φέρουν δερματοστιξία «τατουάζ» στο σώμα τους.  δ. Έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου. ε. Έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. χωρίς υποδήματα. στ. Έχουν υπακοή στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην Πατρίδα και δεν πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.  ζ. Οι άνδρες που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης πρόσληψης.

Δεν θεωρείται ότι εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ο υποψήφιος που έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.  η. Οι άνδρες και οι γυναίκες που δεν υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης πρόσληψης.  θ. Δεν έχουν καταδικασθεί τελεσίδικα, για τέλεση ή απόπειρα κακουργήματος ή των εγκλημάτων ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας, προσβολών κατά της πολιτειακής εξουσίας, κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων, παραχάραξης, κιβδηλίας, πλαστογραφίας, ψευδορκίας, ψευδούς καταμήνυσης, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, απιστίας περί την υπηρεσία, παράβασης καθήκοντος, ανθρωποκτονίας εκτός της προερχόμενης από αμέλεια, κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, συκοφαντικής δυσφήμισης, κλοπής, υπεξαίρεσης, εκβίασης, απάτης, απιστίας, επαιτείας, αλητείας, δωροδοκίας, καταπίεσης, ναρκωτικών, ζωοκλοπής, ζωοκτονίας, περί αλλοδαπών, λαθρεμπορίας ή οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος από δόλο τελεσθέντος, για το οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών. ι. Δεν έχουν στερηθεί οποτεδήποτε των πολιτικών δικαιωμάτων τους, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίσθηκε για τη στέρησή τους.  ια. Δεν έχουν τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση.  Πρόσθετα προσόντα και προϋποθέσεις αποτελούν: α. Η γνώση ξένης γλώσσας. β. Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, κατά προτίμηση ως εφέδρων αξιωματικών ή σε ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή ως εθελοντών πενταετούς υποχρέωσης. γ. Ο υποψήφιος να είναι τέκνο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει δολοφονηθεί ή τραυματισθεί θανάσιμα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και εξαιτίας αυτού. δ. Η κατοχή άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου ή μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου. ε. Η κατοχή πτυχίου δημόσιου Ι.Ε.Κ. ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιώ Ασφαλείας». στ. Ο υποψήφιος να είναι γονέας ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας.

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

© [τρέχουσα χρονιά] Ergasia-Vres

CONTACT US

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Schmuck Anhänger Epoxidharz Resin

Epoxidharz Resin . 

Epoxidharz gegossen worden. Verschiedene Farben und Größen, und noch anderen Modeschmuck finden Sie in meinem Shop.


Privatverkauf - keine Garantie oder Rücknahme!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Αρέσει σε %d bloggers: