Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, συνοδεύονται από αγγέλους που μας φροντίζουν, προειδοποιούν για κινδύνους και δίνουν συμβουλές σε δύσκολες καταστάσεις.

Σύμφωνα με το Αριθμολογία αγγέλου  μας διδάσκει να κατανοήσουμε αυτά τα σήματα και να τα αποκρυπτογραφήσουμε σωστά για να λάβουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Εάν συναντάτε συχνά ορισμένους συνδυασμούς αριθμών (για παράδειγμα, σε πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, στον αριθμό τηλεφώνου που πρέπει να καλέσετε, αριθμούς σε εισιτήριο σε μέσα μαζικής μεταφοράς κ.λπ.) Το μήνυμα σάς αποστέλλεται από τους Guard Angels, τους οποίους θέλουν να σας προειδοποιήσουν.

111   – Οι άγγελοι σας συμβουλεύουν να παρακολουθείτε προσεκτικά τις σκέψεις σας και να σκεφτείτε μόνο για το καλό, για το τι θα θέλατε να δείτε στη ζωή σας και όχι για πιθανά αρνητικά γεγονότα ή φαινόμενα. Άφθονες ευκαιρίες σας ανοίγουν τώρα και όλες οι σκέψεις σας υλοποιούνται, εκδηλώνονται στην πραγματική ζωή σε χρόνο ρεκόρ. Το 111 είναι η λάμψη του φλας. Αυτοί οι αριθμοί σημαίνουν ότι το σύμπαν έχει φωτογραφίσει τις σκέψεις σας και τις μετατρέπει σε υλικές μορφές. Σας αρέσουν οι σκέψεις που φωτογραφήθηκε το σύμπαν; Αν όχι, διορθώστε τα.

222   – Με τους αριθμούς αυτούς, οι Άγγελοι λένε ότι οι πρόσφατα αναδυόμενες ιδέες σας σύντομα θα αρχίσουν να μεταφράζονται στην πραγματικότητα. Συνεχίστε να τις αναπτύξετε και σύντομα θα δείτε στοιχεία για αυτό. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά, συνεχίστε να κρατάτε θετικές σκέψεις, συνεχίζετε να δημιουργείτε τον εαυτό σας για τύχη και ευτυχία.

333   – Όταν βλέπετε συχνά αριθμούς γύρω σας με αριθμούς 3, σημαίνει ότι είστε δίπλα σας, θέλοντας να δείξετε με την αόρατη παρουσία σας ότι μπορείτε να υπολογίζετε στη βοήθεια, την υποστήριξη και την αγάπη τους.

444 – Μην ανησυχείτε και μην ανησυχείτε – Οι άγγελοι είναι συνεχώς κοντά σας, σας διαβεβαιώνουν για την αγάπη, την υποστήριξη και τη βοήθειά τους.

555   – Ετοιμαστείτε για μια σημαντική αλλαγή ζωής. Δεν πρέπει να θεωρείται ως “θετικό” ή “αρνητικό”, επειδή οι αλλαγές είναι απλώς ένα φυσικό κομμάτι της ζωής. Ίσως το επερχόμενο γεγονός είναι η απάντηση στις σκέψεις και τα όνειρά σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να ανησυχείτε.

666   «Τώρα δεν υπάρχει αρμονία στις σκέψεις σας», εσείς έχετε επικεντρωθεί πολύ στην υλική σφαίρα. Οι Άγγελοι σας ζητούν να διατηρήσετε τον εαυτό σας σε ισορροπία μεταξύ του πνευματικού και του υλικού, να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη του πνεύματος και να θυμηθείτε ότι ως αποτέλεσμα, οι υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες θα ικανοποιηθούν.

777   “Αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι, που σημαίνει ότι η πιο μυστική επιθυμία σας εκπληρώνεται.” Οι άγγελοι σας χειροκροτούν – έχετε εισάγει μια λωρίδα τύχης και τύχης!

888   – Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι ένα ορισμένο στάδιο στη ζωή σας τελειώνει. Αυτή μπορεί να είναι η περίοδος ενός συναισθηματικού χρωματισμού, μιας συγκεκριμένης φάσης στη σχέση και το τέλος ενός έργου ή μιας επιχείρησης.

999   – Ολοκλήρωση. Αυτό είναι το τέλος μιας μεγάλης φάσης στην προσωπική σας ζωή.

000   – Μια υπενθύμιση ότι κάποια κατάσταση στην ανάπτυξή της έχει πλημμυρίσει.

.

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

© [τρέχουσα χρονιά] Ergasia-Vres

CONTACT US

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Schmuck Anhänger Epoxidharz Resin

Epoxidharz Resin . 

Epoxidharz gegossen worden. Verschiedene Farben und Größen, und noch anderen Modeschmuck finden Sie in meinem Shop.


Privatverkauf - keine Garantie oder Rücknahme!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Αρέσει σε %d bloggers: