Οι μισοί ενήλικες υποφέρουν από πονοκέφαλο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, όπως αναφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, περίπου Πρόκειται για μια κατάσταση που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους, ενώ τα αίτια μπορεί να είναι πολλά, περισσότερα απ’ ό,τι φανταζόμαστε.

Υπάρχουν μάλιστα και κάποιοι πιο ασυνήθιστοι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν πονοκέφαλο και μάλιστα σε τακτά διαστήματα.

Δείτε τρεις από αυτούς:

1. Αφυδάτωση

Όταν ο οργανισμός χάνει σημαντική ποσότητα υγρών και ηλεκτρολυτών τα οποία είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των λειτουργιών, προκαλείται στένωση των αιμοφόρων αγγείων και πόνος στο κεφάλι.

2. Πολύ σφιχτό χτένισμα

Τα χτενίσματα που τραβούν το τριχωτό της κεφαλής προκαλούν ένταση στο κρανίο. Πάνω από τις μισές γυναίκες ταλαιπωρούνται από κεφαλαλγία τάσης λόγω πολύ σφιχτού χτενίσματος όπως αναφέρει μελέτη Βρετανών επιστημόνων.

3. «Πάγωμα» στον εγκέφαλο

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν οξύ πόνο στο μέτωπο, όταν καταναλώνουν κάτι που είναι πολύ κρύο, όπως ένα παγωτό ή ένα παγωμένο ρόφημα. Αυτό το «πάγωμα» στον εγκέφαλο οφείλεται στην ξαφνική αλλαγή της θερμοκρασίας που διεγείρει τα νεύρα και προκαλεί ταχεία διαστολή και διόγκωση των αιμοφόρων αγγείων.

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

© [τρέχουσα χρονιά] Ergasia-Vres

CONTACT US

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Schmuck Anhänger Epoxidharz Resin

Epoxidharz Resin . 

Epoxidharz gegossen worden. Verschiedene Farben und Größen, und noch anderen Modeschmuck finden Sie in meinem Shop.


Privatverkauf - keine Garantie oder Rücknahme!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Αρέσει σε %d bloggers: