Ευκαιρίες Απασχόλησης στον ΓΕΡΜΑΝΟ – Στείλτε το βιογραφικό σας

Αυτόματες κατασχέσεις για όσους χρωστούν στην Εφορία
19/09/2018
ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 158 μόνιμες θέσεις στην Υγεία
19/09/2018

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ έχουμε τη χαρά να βρισκόμαστε σήμερα στην κορυφή της αγοράς τεχνολογίας και να αποτελούμε την 1η επιλογή εκατομμυρίων ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και ένα από τα ισχυρότερα και πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα, με περισσότερα από 300 καταστήματα.

Από τον Οκτώβριο του 2006 αποτελούμε μέλος του Ομίλου ΟΤΕ-COSMOTE και, έχοντας πάντα στο επίκεντρο εσένα και την «εμπειρία» που αποκομίζεις με κάθε επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, υπηρετούμε το όραμά μας: να σου παρέχουμε τεχνολογικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σου.
Συγκεκριμένα, στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να σου προσφέρουμε: υπηρεσίες και προγράμματα COSMOTE και ΟΤΕ σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και Internet, τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, ψηφιακά προϊόντα, προϊόντα gaming, αναλώσιμα και μοναδικές after sales υπηρεσίες.

Ευκαιρίες Απασχόλησης στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Αναζητάμε υποψηφίους με ικανότητες, ταλέντο, ενθουσιασμό και κίνητρο για να ενταχθούν και να εξελιχθούν σε ένα δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας στα καταστήματά μας.

Εάν ενδιαφέρεσαι να ανακαλύψεις περισσότερα για τις επαγγελματικές ευκαιρίες στο Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στείλε μας το βιογραφικό σου στη διεύθυνση g-hr@germanos.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Schmuck Anhänger Epoxidharz Resin

Epoxidharz Resin . 

Epoxidharz gegossen worden. Verschiedene Farben und Größen, und noch anderen Modeschmuck finden Sie in meinem Shop.


Privatverkauf - keine Garantie oder Rücknahme!

Αρέσει σε %d bloggers: