Ετήσιο Πρόγραμμα Κα...
 

Ετήσιο Πρόγραμμα Κατάρτισης στο Life και Executive Coaching  

  RSS

vres
 vres
(@vres)
Active Member Admin
Joined: 1 έτος ago
Posts: 17
01/12/2018 3:13 πμ  

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

  Οδηγεί σε πιστοποίηση του παγκοσμίου φήμης Βρετανικού συστήματος πιστοποίησης πτυχίων Pearson
  Διοργανώνεται σε 3 πόλεις σε όλη την Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης
  Μονοετές σεμινάριο διάρκειας 200 εκπαιδευτικών ωρών
  Ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων, ιδανικό για εργαζόμενους
  Δυνατότητα ΠΛΗΡΟΥΣ online παρακολούθησης
  Προνομιακά δίδακτρα στα αντίστοιχα προπτυχιακά [BSc (Hons) Psychology] ή μεταπτυχιακά [MSc Applied Positive Psychology & Coaching Psychology] προγράμματα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

 

 Περιγραφή Προγράμματος  

 

Το Μητροπολιτικό Κολλένιο προκηρύσσει το Ετήσιο Πρόγραμμα Κατάρτισης στο Life και Executive Coaching.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε 3 πόλεις σε όλη την Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και είναι διάρκειας ενός έτους. Οι δια ζώσης συναντήσεις του προγράμματος πιστώνουν 55 ώρες, ενώ η ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ διαδικτυακή παρακολούθηση πιστώνει 145 ώρες. Συνολικά, το πρόγραμμα κατοχυρώνει 200 ώρες διδασκαλίας. Οι σημειώσεις του προγράμματος διατίθενται δωρεάν σε ψηφιακή μορφή.

Εναλλακτικά, το πρόγραμμα μπορεί να προσφερθεί και ΑΠΟΛΥΤΩΣ διαδικτυακά, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με τους δικούς τους ρυθμούς μάθησης.
 

 Σε ποιους απευθύνεται  

 

Το πρόγραμμα αφορά όλους εκείνους, που ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στις θεωρητικές αρχές και πρακτικές των παραπάνω αντικειμένων, ώστε να εξοπλιστούν με τις βασικές δεξιότητες, που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν τις σπουδές σε ένα ανώτερο επίπεδο.

 Δίδακτρα  

 

Ειδική έκπτωση 50% στα δίδακτρα του σεμιναρίου έχουν, κατόπιν ειδικής οικονομικής συμφωνίας, όλοι οι επιμορφούμενοι και απόφοιτοι των προγραμμάτων Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα ετήσια δίδακτρα για όλους τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους ανέρχονται στο ποσό των 800 ευρώ.

Οι δόσεις αποπληρωμής των διδάκτρων καθορίζονται ως εξής:

  • Δικαίωμα εγγραφής 200 ευρώ, που καταβάλλεται με την αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα, και τρεις δόσεις των 200 ευρώ σε καθορισμένες ημερομηνίες.
  • Για τους επιμορφούμενους και αποφοίτους των προγραμμάτων Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου: δικαίωμα εγγραφής 100 ευρώ, και τρεις δόσεις 100 ευρώ σε καθορισμένες ημερομηνίες.

 

Στοιχεία Λογαριασμού Μητροπολιτικού Κολλεγίου:

Εθνική Τράπεζα

GR7301107200000072047011357

Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί στο education.programmes@gmail.com, αναγράφοντας τα στοιχεία σας και ποιο πρόγραμμα αφορά.

 

Ετήσιο Πρόγραμμα Κατάρτισης στο Life και Executive Coaching

This topic was modified 11 μήνες ago by vres

Quote
Share: