Ο Δημος Αιγάλεω ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα τεσσάρων (14) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους 2018-2019» με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με ωριαία αποζημίωση, διάρκειας έως 8 μήνες και όχι πέραν της 31/7/2019.




ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα της Γ.Γ.Α, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
  2. Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
  3. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για γονέα ανηλίκων ή ενηλίκων προστατευόμενων τέκνων) .
  5. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας εφόσον είναι κάτοικοι του Δήμου Αιγάλεω
  6. Βεβαίωση, πρόσφατη, του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
  7. Βεβαιώσεις που να αποδεικνύουν προϋπηρεσία αποκλειστικά σε προγράμματα Π.Α.ν.Ο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε οποιοδήποτε Ν.Π.Δ.Δ , αναλυτικά (έτος, μήνες, ώρες απασχόλησης) μέχρι 50 μήνες και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής.
  8. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι (10) δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από τις 1 /11/2018 έως και τις 12 /11/2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο τμήμα προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημοτικό κατάστημα( Ιερά Οδός 364 & Κάλβου- Τηλ.2132044930-959) κατά τις ώρες 09:00 – 14:00.

Περίληψη της παρούσας δημοσιεύεται σε 2 εφημερίδες, ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές, του Νομού Αττικής, στον πίνακα του Δημοτικού καταστήματος Αιγάλεω, του Τμήματος Αθλητισμού (Ν. Πλαστήρα 20) και στην ιστοσελίδα του Δήμου(www. aigaleo.gr)

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

© [τρέχουσα χρονιά] Ergasia-Vres

CONTACT US

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Schmuck Anhänger Epoxidharz Resin

Epoxidharz Resin . 

Epoxidharz gegossen worden. Verschiedene Farben und Größen, und noch anderen Modeschmuck finden Sie in meinem Shop.


Privatverkauf - keine Garantie oder Rücknahme!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Αρέσει σε %d bloggers: