Μέσω του προγράμματος Artemis, η NASA θα προσγειώσει την πρώτη γυναίκα και τον επόμενο άνδρα στη Σελήνη έως το 2024, προωθώντας μια νέα εποχή για εξερεύνηση και αξιοποίηση του διαστήματος.

Ενώ η NASA ηγείται του προγράμματος Artemis, οι διεθνείς συνεργασίες θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην επίτευξη μιας βιώσιμης και ισχυρής παρουσίας στη Σελήνη, ενώ προετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μια ιστορική ανθρώπινη αποστολή στον Άρη.

Με πολλές χώρες και παίκτες του ιδιωτικού τομέα να διεξάγουν αποστολές και επιχειρήσεις στον κεντρικό χώρο, είναι ζωτικής σημασίας να καθιερωθεί ένα κοινό σύνολο αρχών που θα διέπουν την πολιτική εξερεύνηση και τη χρήση του διαστήματος.

Οι διεθνείς διαστημικοί οργανισμοί που εντάσσονται στη NASA στο πρόγραμμα Artemis θα το πράξουν εκτελώντας διμερείς συμφωνίες Artemis Accords, οι οποίες θα περιγράφουν ένα κοινό όραμα για αρχές, που στηρίζονται στη Συνθήκη για το διάστημα του 1967, για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και διαφανούς περιβάλλοντος που διευκολύνει την εξερεύνηση, την επιστήμη και εμπορικές δραστηριότητες για όλη την ανθρωπότητα.

http://nasa.gov/artemisaccords

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

© [τρέχουσα χρονιά] Ergasia-Vres

CONTACT US

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Schmuck Anhänger Epoxidharz Resin

Epoxidharz Resin . 

Epoxidharz gegossen worden. Verschiedene Farben und Größen, und noch anderen Modeschmuck finden Sie in meinem Shop.


Privatverkauf - keine Garantie oder Rücknahme!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Αρέσει σε %d bloggers: