Είναι εφικτή η πτήση με έναν κυβερνήτη;
0 comment

Είναι εφικτή η πτήση...

Παρά το γεγονός ότι το επάγγελμα του πιλότου είναι ελκυστικό με γοητευτικά πλεονεκτήματα, φαίνεται πως ο χώρος αντιμετωπίζει μια παγκόσμια ξηρασία τα τελευταία χρόνια, σε αντιδιαστολή με την συνεχόμενη αύξηση του αριθμού επιβατών που είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο. Μία πιθανή λύση; Να μειωθεί ο αριθμός των πιλότων..

Read More
Νέος διαγωνισμός για 158 μόνιμους στον ΔΕΔΔΗΕ
0 comment

Νέος διαγωνισμός για 158...

Νέο διαγωνισμό για 158 μόνιμους υπαλλήλους έχει στα χέρια της η Ανεξάρτητη Αρχή Επιλογής προσωπικού. Το αίτημα έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία του ΑΣΕΠ με διαδικασίες εξπρές. Σύμφωνα με στελέχη που επεξεργάζονται την προκήρυξη, δεν αποκλειεται ο διαγωνισμός να βγει στον αέρα ακόμα και πριν το Πάσχα. Οι ειδικότητες..

Read More
1 εκατομμύριο οι άνεργοι στην Ελλάδα στο τέλος του 2017
0 comment

1 εκατομμύριο οι άνεργοι...

Στο τέλος Δεκεμβρίου 2017 το ποσοστό της ανεργίας στην Ελλάδα ήταν στο 21,2%. Ο αριθμός των απασχολούμενων ήταν στα 3.736.333 άτομα και των ανέργων στα 1.006.844 άτομα. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, το ποσοστό ανεργίας στο τέταρτο τρίμηνο του 2017 ήταν 21,2%, έναντι 20,2% του προηγούμενου τριμήνου.  Η απασχόληση μεταξύ..

Read More
Αστυνομική ταυτότητα: Έκδοση δελτίου ταυτότητας
0 comment

Αστυνομική ταυτότητα: Έκδοση δελτίου...

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την έκδοση και αντικατάσταση δελτίου ταυτότητας παρέχει η Ελληνική Αστυνομία: Αν είναι η πρώτη φορά που ζητώ έκδοση δελτίου ταυτότητας ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσω; Για την έκδοση Δελτίου Ταυτότητας υποβάλλονται αυτοπροσώπως από τον ενδιαφερόμενο, στην αρμόδια αστυνομική αρχή, τα ακόλουθα δικαιολογητικά: Δύο (02) πρόσφατες ασπρόμαυρες..

Read More