Μια ομάδα ερευνητών έφτιαξε έναν αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης που μετατρέπει ό,τι κι αν γράψεις σε εφιαλτικά σκηνικά.

Πατήστε εδώ και πληκτρολογήστε κάτι, μια απλή πρόταση κατά προτίμηση. Όσο το κάνετε, θα δείτε ότι το πρόγραμμα μετατρέπει σε εικόνα τις λέξεις που γράφετε.
Προτάσεις με ζώα, υποδεικνύουν οι ερευνητές, δημιουργούν ιδιαιτέρως παράξενες εικονογραφήσεις. Το project είναι δημιουργία του Cristobal Valenzuela και της ομάδας του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και ο σκοπός του είναι να αναπτυχθεί ένα καλύτερο λογισμικό αναγνώρισης αντικειμένων που να μαθαίνει επιτόπου.

Κάθε φορά που παίζουμε δηλαδή με τον αλγόριθμο, τον κάνουμε καλύτερο. «Attentional Generative Adversarial Network» το αποκαλούνε (AttnGAN) και έχει δημιουργήσει μερικές αρκούντως εντυπωσιακές εικόνες. Το σημαντικό εδώ είναι πως δημιουργεί εικόνα και την εξελίσσει όσο συνεχίζεται η πληκτρολόγηση. Μια πρόταση του τύπου «αυτό το πουλί είναι κόκκινο και λευκό και έχει ένα πολύ κοντό ράμφος», για παράδειγμα, παράγει μια σειρά οπτικών συσχετίσεων που προσπαθούν να ταιριάξουν τις λέξεις που πληκτρολογείς τη στιγμή που τις πληκτρολογείς.

Και παρά το γεγονός ότι για μας δεν είναι παρά παιχνίδι, έχει μια σειρά προχωρημένων τεχνολογικών καινοτομιών από πίσω, καθώς αντιπροσωπεύει μια μεγάλη τομή στην επικράτεια της τεχνητής νοημοσύνης. Καθώς όπως λένε οι ερευνητές «η αυτόματη παραγωγή εικόνων σύμφωνα με περιγραφές της φυσικής γλώσσας παραμένει ένα ουσιώδες πρόβλημα της τεχνητής νοημοσύνης»…

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

© [τρέχουσα χρονιά] Ergasia-Vres

CONTACT US

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Schmuck Anhänger Epoxidharz Resin

Epoxidharz Resin . 

Epoxidharz gegossen worden. Verschiedene Farben und Größen, und noch anderen Modeschmuck finden Sie in meinem Shop.


Privatverkauf - keine Garantie oder Rücknahme!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Αρέσει σε %d bloggers: