Είναι ένας από τους χειρότερους εφιάλτες των γονιών, ιδιαίτερα όταν τα παιδιά τους πηγαίνουν σχολείο. Πάμε να δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε το παιδί να γλιτώσει από τον κακό μπελά που λέγεται ψείρες:

Κάντε έλεγχο του δικού σας κεφαλιού και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας. Αυτό θα πρέπει να γίνει και προληπτικά και αφού κολλήσει το παιδί σας ψείρες για να διαπιστώσετε αν επεκτάθηκε το πρόβλημα και σε άλλους.
Μια ακόμα ενέργεια είναι να πλένετε σε σχεδόν καυτό νερό σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες για να βεβαιωθείτε ότι θα σκοτωθούν οι ψείρες.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να πείτε στο παιδί σας να μην πλησιάζει πολύ το όποιο παιδάκι έχει ψείρες στο σχολείο, ακόμα κι αν είναι φίλος του.

Προχωρώντας στο κομμάτι της καταστολής, αγοράστε ένα ειδικό σαμπουάν κατά των ψειρών από φαρμακείο και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης.

Να χτενίζετε το παιδί όταν βάζετε το σαμπουάν στο κεφαλάκι του για να παρασύρετε τις ψείρες και να κάνετε τακτικούς ελέγχους μέχρι να βεβαιωθείτε ότι απαλλάχθηκε οριστικά από αυτές.

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

© [τρέχουσα χρονιά] Ergasia-Vres

CONTACT US

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Schmuck Anhänger Epoxidharz Resin

Epoxidharz Resin . 

Epoxidharz gegossen worden. Verschiedene Farben und Größen, und noch anderen Modeschmuck finden Sie in meinem Shop.


Privatverkauf - keine Garantie oder Rücknahme!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Αρέσει σε %d bloggers: