Τα δικαιώματά σας στην περίπτωση που ακυρωθεί η πτήση σας

105 Προσλήψεις στο Δήμο Αμαρουσίου
01/07/2019
OAED
ΟΑΕΔ: Το επίδομα των 1.150 ευρώ που δικαιούσαι
03/07/2019

Σίγουρα κάποιοι από εσάς θα το έχετε βιώσει, και σίγουρα δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο σας έχει συμβεί να ματαιώνεται η πτήση σας και να πηγαίνει πίσω όλος ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας, είτε αυτό ήταν για λόγους ψυχαγωγίας είτε επαγγελματικό.

Η αναμπουμπούλα που μπορεί να προκαλέσει η ματαίωση ή η αναβολή μιας πτήσης μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη, γι αυτό καλά είναι να είστε προετοιμασμένοι σωστά, τουλάχιστον όσον αφορά στα δικαιώματά σας. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω τι δικαιούστε και τι πρέπει να κάνετε για να μην σας πιάσουν «κορόιδο».

  • Μπορείτε να αιτηθείτε αποζημίωσης με τους όρους άρνησης επιβίβασης. Αυτό μόνο στην περίπτωση που η ενημέρωση για την ματαίωση της πτήσης δεν έγινε αρκετά εγκαίρως.
  • Να ζητήσετε παροχή βοήθειας, ίδιας ακριβώς με την καθυστέρηση της πτήσης.
  • Να επιλέξετε μιας εκ των παρακάτω εκδοχών: α) επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου, είτε ολόκληρου είτε μόνο του τμήματος που δεν χρησιμοποιήθηκε, β) να μεταφερθείτε το συντομότερο δυνατό προς τον προορισμό σας με άλλη πτήση ή γ) να κάνετε καινούρια κράτηση για μελλοντική ημερομηνία της επιλογής σας, εφόσον φυσικά υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στη συγκεκριμένη πτήση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Schmuck Anhänger Epoxidharz Resin

Epoxidharz Resin . 

Epoxidharz gegossen worden. Verschiedene Farben und Größen, und noch anderen Modeschmuck finden Sie in meinem Shop.


Privatverkauf - keine Garantie oder Rücknahme!

Αρέσει σε %d bloggers: