Ένα κόλπο, που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και υπόσχεται λύση στο λεπτό σε αυτούς που έχουν δυσκολίες στον ύπνο. Το συγκεκριμένο κόλπο λέγεται «Η μέθοδος 4-7-8» και είναι, λένε, τόσο εύκολο, όσο ακούγεται.

Τι κάνετε:

Ξαπλώνετε και παίρνετε μία στάση ύπνου, που σας βολεύει. Στη συνέχεια, εισπνέετε μέσα από τη μύτη σας για τέσσερα δευτερόλεπτα. Κρατάτε την αναπνοή σας για επτά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εκπνέετε αργά μέσα από το στόμα σας για οκτώ ακόμη δευτερόλεπτα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία, μέχρι να κοιμηθείτε.

Οι ειδικοί τονίζουν πως οι συγκεκριμένοι αριθμοί στη μέτρηση των δευτερολέπτων έχουν σημασία γιατί χαλαρώνουν το μυαλό, επιβραδύνουν τους χτύπους της καρδιάς και φέρνουν ηρεμία στον οργανισμό ώστε να μπορέσει να αφεθεί και να κοιμηθεί. Μάλιστα, μέσα στο πρώτο λεπτό εφαρμόζοντας την παραπάνω μέθοδο, θα νιώσετε αμέσως πιο ήρεμοι και χαλαροί.

Το κόλπο αυτό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Readers digest, εφαρμόζει και ο Καθηγητής του Χάρβαρντ Andrew Weil, ο οποίος την υιοθέτησε από μία πρακτική διαλογισμού ενός ινδιάνου γιόγκι τους περασμένους αιώνες.

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

© [τρέχουσα χρονιά] Ergasia-Vres

CONTACT US

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Schmuck Anhänger Epoxidharz Resin

Epoxidharz Resin . 

Epoxidharz gegossen worden. Verschiedene Farben und Größen, und noch anderen Modeschmuck finden Sie in meinem Shop.


Privatverkauf - keine Garantie oder Rücknahme!

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Αρέσει σε %d bloggers: